top of page
Forestillinger 2024-25
Længe leve Liva - en cabaret om Live Weel

Søndag d. 23. februar 2025 kl. 15. Romanen, Haslev Bibliotek, Jernbanegade, 4690 Haslev

liva-600.jpg

Længe leve Liva er en rundtur i Livas vidunderlige univers med de skøre sange fra Scalatiden bl.a. " Åh – hvor var han dog bedår’ne" og "Guldfisken", diverse filmminder og ikke mindst de vidunderlige viser, som kom fra PH’s hånd.

Købsvejledning: 

PDF format

(Kontakt evt. Karen Kold, 60 46 18 05)

Bliv medlem og få rabat!
(N.B.: der er ikke medlemsrabat ved "Længe Leve Liva")

Spillesteder - se her

Det hele krydres med små historier og anekdoter fra Livas liv. Mange sange vil vække genkendelsens glæde.

Længe leve Liva var Liselotte Krogagers første egenproduktion og startskuddet til Krogager Kabareterne, som i dag har fem anmelderroste kabareter bag sig. Liselotte har igennem mere end 15 års arbejde med Krogager Kabareterne sat sit navn fast, som en af landets førende kabaretkunstnere.

I anledning af Liselotte Krogagers 40 års skuespillerjubilæum blev ”Længe leve Liva ” genopsat i 2022 og sendes nu på turne.

Da forestillingen tilbage i 2009 spillede på Odense Teater blev Liselotte nomineret til ”Årets Kulturnavn” af Fyens Stiftstidende. I 2016 modtog hun ”Osvald Helmuths jubilæumslegat” for sit arbejde med bl.a. Liva Weel kabareten.

 

Og igen i 2022 blev der sat pris på Liva & Liselotte, idet CHPCulture kårede Liselotte til ”Årets Entertainer i Provinsen.” Forestillingen modtog ved samme lejlighed en femstjernet anmeldelse af Michael Søby/CPHCulture.


Liselotte har viet det meste af sin karriere til revyen & kabareten , hvilket Danmarks Radio nyder godt af, når hun hver søndag er vært på radioprogrammet ”Sporvognen på P5”.

 

Medvirkende: Skuespiller Liselotte Krogager og pianist Ulf Starup

Instruktion: Ole Møllegaard          

Foto: Søren "Mandela" Nelsson
 

Teater Gyda
 

Kontakt: info@haslev-teaterforening.dk

bottom of page