Forestillinger 2020-21
Den gerrige

Torsdag, 29. oktober 2020, kl. 20.00, Sofiendalskolens Teatersal, Sofiendalsvej 42A, 4690 Haslev

Klassisk forviklingskomedie af den franske dramatiker Moliére.

OBS: Der er forhøjede billetpriser til denne forestilling.

Købsvejledning:

PDF format, - Word format

(Kontakt evt. Karen Kold, 60 46 18 05)

Bliv medlem og få rabat!

Spillesteder - se her

Forestillingen har været opført

Den gerrige Harpagon kan slet ikke tøjle sin angst for, at nogen skal stjæle fra ham. Han er en gnier af den værste slags, som elsker penge højere end sine børn.

Scenen er sat for en klassisk forviklingskomedie, hvor de to søskende har allieret sig med deres tjenere og med giftekniven Frosine for at slippe fri af deres fars tyranni og få lov til at gifte sig med dem, de elsker. I en ægte komedie ender de rette med at ægte hinanden. Harpagon forbliver gift med sine penge, han tager ikke ved lære og må derfor gøres til grin til glæde for alle, der elsker en god komedie.

Folketeatret opfører

Dramatiker: Moliére
Instruktion: Geir Sveaass
Scenografi: Marianne Nielsson